Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 22:14

Στον Ανδριακό ο Κουλουράς | Ενισχύονται οι «εφοπλιστές»

Παίκτης του Ανδριακού θα πρέπει να θεωρείται ο Άγγελος Κουλουράς, ο οποίος δύο μήνες μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Παμμηλιακό τα βρήκε σε όλα και υπέγραψε στην ομάδα της Άνδρου.

Ο Κουλουράς κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Δόξα Μεγαλόπολης, στην Ελλάς Ποντίων, στον ΑΟ Δωριου και στον Παμμηλιακο, ενώ μετρά συμμετοχές στη Μικτη Αρκαδίας και στην Εθνική Παίδων. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αρκαδίας, όπως και κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας.KOYLOYRAS 2

Η συγκεκριμένη μεταγραφή αποτελεί επιτυχία για τον Ανδριακό, καθώς η διοίκηση τον έκλεψε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του Θρασύβουλου, όπου θα υπέγραφε λίγες ώρες μετά.

Ο Ανδριακός στο μεταξύ αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω, καθώς βρίσκεται σε επαφή με ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν. Πλέον παίκτης της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται και ο Ανδριώτης τερματοφύλακας, Σπύρος Καρέλης, ενώ ο Δημήτρης Μπάβας παραχωρήθηκε στον Παμμετοχικό Αργολίδας, όπου θα σπουδάζει και παράλληλα θα παίζει ποδόσφαιρο.

Τους ευχαριστώ

Ο Άγγελος Κουλουράς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ανδριακού, τόνισε: «Ευχαριστώ την διοίκηση του Ανδρικού αλλά και τον προπονητή της ομάδας Στέφανο Μεϊμάρογλου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν....χαίρομαι που βρίσκομαι στη οικογένεια του Ανδριακού και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ η ομάδα να πετύχει του στόχους της....είχα προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά η προσέγγιση που μου έγινε από την διοίκηση του ανδρικού αλλά και η επιθυμία μου να συνεργαστώ με έναν εξαιρετικό προπονητή όπως ο κύριος Μεϊμάρογλου με έκανε να υπογράψω στο Ανδριακό, μια ομάδα με σπουδαία ιστορία και κόσμο που αγαπάει την ομάδα...ελπίζω να τους δικαιώσω και να καταφέρουμε να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχει η ομάδα».

Γίνετε αγώνας δρόμου ώστε το δελτίο του Κουλουρά να είναι έτοιμο στο ειδικό μπαράζ με την Άνω Μερά και να τεθεί στην διάθεση του Στέφανου Μεϊμάρογλου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares